MENÜÜ

Juustupallid
7.-

Käsitsi valmistatud juustupallid, küüslaugukaste hapukoore ja koduse maitserohelise majoneesiga.

kananagitsad
7.-

Käsitsi valmistatud kananagitsad, küüslaugukaste hapukoore ja koduse maitserohelise majoneesiga.

Küüslauguleivad
6.-

Küüslauguleivad kõva juustuga, küüslaugukaste hapukoore ja koduse majoneesiürtidega küüslaugukaste.

Õllesnäkkide valik
16.-

Küüslauguleivakesed kõva juustuga, käsitööna valminud juustupallid ja kananagitsad, lisandiks maitsekas küüslaugukaste hapukoore ja koduse ürdimajoneesiga. Ideaalne 2–3-le jagamiseks.

Veiseliha tonnato-kastmega
13.-

Külm eelroog grillitud Eestimaa veiseliha, viilutatud ja kaunistatud röstitud kirsstomatite ja praetud kapparitega, serveeritud tonnato-kastmega.

Praetud krevetid
13.-

Praetud krevetid tomati-veini kastmes koos tšilli ja grillitud küüslauguga röstitud ciabattaga.

Rannakarbid (500 g)
17.-

Rannakarbid sinise juustu ja šalottsibulaga veinikastmes, serveeritud grillitud küüslauguleiva ciabattaga.

Veini assortii
19.-

Prosciutto, chorizo, fuet, Grana Padano juust, küpsetatud kitsepiima juust , camembert, dorblu, grissini (traditsioonilised Itaalia leivapulgad), viigimarjamarmelaad.

Caesari salat
11.- / 12.-

Rooma salat, käsitööna valmistatud Caesari kaste anšoovistega koduse majoneesi baasil kõva juustuga, ciabatta-krutoonid, kirsstomatid, kõva juust. Caesari salat kanaga või krevettidega.

Grillitud tuunikala salat
13.-

Grillil valmistatud tuunikala wasabi ja seesamiseemnete paneringus, salatisegu sidrunikastmega, kodune majonees päikesekuivatatud tomatite ja sriracha'ga, päikesekuivatatud tomatid, blanšeeritud oad, grillil valmistatud noor kartul

Salat grillitud pardi ja soojade köögiviljadega
13.-

Grillil valmistatud part, küpsetatud punane peet, sous vide meetodil sidruniga valmistatud kollane peet, blanšeeritud brokoli, alus salatisegust sidrunikastmega, marineeritud kirss, veinis confit viigimari, kitsepiimajuustukreem meega

Grillitud ciabatta prosciuttoga
9.-

Kerge suupiste grillitud ciabatta ja kirsstomatitega, küüslauk, kodune trühvlilisandiga majonees, prosciutto (Itaalia sink), salatilehed, riivitud kõva juust

Wok-pasta kanafilee, veiseliha või krevetidega
10.- / 11.- / 12.-

Pasta wok-köögiviljadega (paprika, suvikõrvits, porgand, punane sibul), unagi kaste küüslaugu ja sidronheinaga Pasta kanarindadega / krevettidega / veiselihaga.

Grillitud köögiviljad kastmega
6.-

Grillitud paprika, suvikõrvits, mais, küüslaugukaste hapukoore ja koduse majoneesiga ürtidega.

Kodune leib
2,5.-

Soe kodune leib seemnetega, noorjuust kuivatatud tomatitega.

Guljašš-supp
8.-

Traditsiooniline guljašš-supp valmistatud Eesti veiselihast kartuli, porgandi ja paprikaga, vürtsikad maitseained lisavad erilise maitse. Serveeritakse hapukoorega

Grillitud kana
13.-

Söel küpsetatud kondita kanakoivad, grillil valmistatud köögiviljad (paprika, suvikõrvits, mais), koore ja koduse majoneesi nürtidega küüslaugukaste

Grillitud seakarree
17,5.-

Söel küpsetatud seakarre, koorekaste šampinjonide ja šalottsibulaga, bataadipüree, blanšeeritud apteegitill kõva juustuga grillil küpsetatud, ahjus küpsetatud oad peekonis, sibula confit

BBQ seariibid
17,5.-

Sealiharibi BBQ õuna-jõhvikaglasuuris, söel küpsetatud gala kartul, hautatud kapsas vürtsikate maitseainetega

Lõhe hollandi kastmega
17,5.-

Grillil küpsetatud lõhe, hollandi kaste, gala kartul kirsstomatite ja brokoliga, praetud võis küüslauguga

Grillpardi apelsini-demiglace kastmega
19.-

Grillil valmistatud part, apelsini-demiglace kaste, küpsetatud pastinaagipüree, praetud mini-porgandid, marineeritud pärlsibul, blanšeeritud lillkapsas, blanšeeritud suhkruhernes, maapirni-krõpsud

Veisefilee
22.-

Grillil küpsetatud Eesti veisefilee, veinikaste, kartulipannkook, India pähklite kreem õunte ja seesamiseemnetega, marineeritud metsaseened

Lambakarre
22.-

Sous vide meetodil valmistatud ja grillil küpsetatud lambakarre veinikastme ja roheliste hernestega, klassikaline kartulipüree, punase sibula confit

Grillitud liha assortii
45.-

Grillil küpsetatud Eesti veisefileelõik, sealiharibi BBQ õuna-jõhvikaglasuuris, sous vide meetodil valmistatud ja grillil küpsetatud lambakarre, kondita kanakoivad, söel küpsetatud gala kartul, grillil valmistatud köögiviljad (paprika, suvikõrvits, mais), koore ja koduse majoneesi nürtidega küüslaugukaste

Šokolaadi fondant
7.-

Brändilisandiga šokolaadi fondant, mis annab magustoidule erilise sügavuse ja peene aroomi, kuum šokolaad sobib ideaalselt värskendava kirsi coulis'ga, ja vanillijäätis lisab kerget jahedust ja kontrasti šokolaadi soojusele

Valge šokolaadi ja passionvilja crème brûlée
7.-

Magustoit, kus kreemjas valge šokolaad kombineerub õrnalt passionvilja ereda hapususega. Kreemi tekstuur, kaetud krõbeda karamellikoorikuga, pakub unustamatut maitsenaudingut

Brownie soolase karamelliga
7.-

Brownie soolase karamelliga, šokolaadipuru, hooajalised puuviljad

espresso martini
9.-

Vodka Kohviliköör Espresso

Blue lagoon
8.-

Vodka Blue curacao 7 up

pINA COLADA
9.- / 7.-

Brownie soolase karamelliga, šokolaadipuru, hooajalised puuviljad

Paloma
12.-

Tekiila Greibimahl Laim Apelsiiniliköör Soodavesi

Passion Vodka Martini
9.-

Viin Passioonviljapüree Laim Ananassimahl

Long island ice tea
12.-

Viin Džinn Tekiila Rumm Triple-sec (apelsiiniliköör) Laim Pepsi

mai tai
10.-

Rumm Grenadiin Triple-sec Ananassimahl

Tequila sunrise
9.-

Tekiila Grenadiin Apelsinimahl

MOCKTAILID

Floreale spritz
7.-

Martini floreale 0% Õunamahl Mullivesi

Limonaad
7.-

Passioonviljapüree Laim Ananassimahl Mullivesi

JOOGID

pEPSI cOLA 20CL/50CL
3.- / 4.-
7UP 20CL/50CL
3.- / 4.-
cIDO 25CL/100CL
3.- / 6.-
nORTE mULLITA/ MULLIGA 33CL
3.-
fENTIMANS ROSE LEMONADE
3.-
FENTIMANS CONNOISSEURS
3.-

KLASSIKALINE

APEROL
9.-
nEGRONI
11.-
gin tonic
8,5.- 10,5.-
Mojito
8.-

JÄÄKOHV

ESPRESSO TONIK
5,5.-
LATTE
4.5.-
BUMBLE
4.-
espresso
2,5.-
capPuccino
2.9.-
LATTE
3.2.-
kOHV CREMA
2.5.-
Flat white
3.8.-
IIRI KOHV
7.-
TEA
3.- / 4.-

PUNANE

Georges Duboeuf Merlot 13,5% 0,75L
5.- / 22.-
Marani Kindzmarauli 11,5% 0,75L
5.- / 27.-
Rocca delle Macie Chianti Toscana 13% 0,75L
5.- / 27.-
Cotes Du Rhone Rouge, Saint-Esprit 14% 0,75L
30.-
Antica Masseria Primitivo Di Manduria 15%0,75L
36.-
Vina Alberdi Reserva Rioja 14% 0,75L
48.-
Chateau Ste Michelle Syrah 13,5% 0,75L
34.-
Tedeschi Valpolicella Superiore 14% 0,75L
34.-
Esprit De Clocher, Pomerol 13,5% 0,75L
65.-
La Torre Brunello Di Montalcino 14,5% 0,75L
72.-
El Esteco Fincas Notables Malbec 14,5% 0,75L
54.-

Valge

Georges Duboeuf Sauvignon Blanc 11,5% 0,75L
5.- / 22.-
DeCanal Pinot Grigio 12% 0,75L
5.- / 22.-
Valckenberg Gewürztraminer 10% 0,75L
5.- / 25.-
Fontanafredda Gavi Di Gavi 12,5% 0,75L
35.-
Luis Canas Blanco Vinas Viejas 13,5% 0,75L
30.-
Carmen Premier Chardonnay 12,5% 0,75
22.-
Jean Biecher Riesling 12,5% 0,75L
22.-
Saint Clair Origin Sauvignon Blanc 12,5% 0,75L
35.-
Pouilly-Fuisse, Louis Jadot 13% 0,75L
69.-
Stag's Leap Wine Sauvignon Blanc 14% 0,75L
65.-

Roosa

Rose D`Anjou La Baronniere 11% 0,75L
5.- / 27.-
Ch. d´Estoublon Roseblood Rose 12,5% 0,75L
47.-

Šampanja

Maschio Prosecco DOC Treviso Brut 11% 0,2L
5.- / 11.-
Maschio Prosecco DOC Treviso Brut 11% 0,75L
5.- / 22.-
Carpene Malvolti Valdobbiadene 11% 0,75L
5.- / 37.-
Castell d'Or Cava Brut Reserva 11,5% 0,75L
31.-
Castell d'Or Cava Brut Reserva 11,5% 0,75L
31.-
Agusti Torello Rosat Brut Reserva 11,5% 0,75L
37.-
Martini Asti 7,5% 0,75L
31.-
Domaine B&B Cremant Brut 12,5% 0,75L
38.-
Champagne Deutz Brut Classic 12% 0,75L
87.-
Champagne Lanson Rose Label Brut 12,5% 0,75L
112.-

vaadiõlu

HEINEKEN 5% lager 0,5 L
5.2.-
TANKER Märzen 5,5% 0,4 L
4.8.-
TANKER Kriek kirsse-õunamaitseline 5% 0,4 L
4.8.-
TANKER Blanc (Witbier) 4,7% 0,4 L
4.8.-

Pudeliõlu

Tanker poolkuiv õunasiider 5,5% 0.5 L
5.2.-
Krušovice Imperial alk.5%vol 0.5 L
5.2.-
Birra Moretti alk.0,0% 0,33 L
4.5.-

Restoran Pärl – Teie Eriline Hetk

E-K suletud

N 12:00-21:00

R-P 12.00-01.00